extra2.jpg
landschap2.jpg
20130607img1boshyacintblauw.jpg
tekens1.jpg
20130607img4klaproosinknop.jpg

Filosofie

Als je aan iemand vraagt wat het meest bijdraagt aan levensgeluk, dan blijkt dat gezondheid en échte aandacht heel belangrijk zijn. Iedereen kent de uitdrukking geld alleen maakt niet gelukkig. Je kunt ook zeggen dat levensgeluk samenhangt met welzijn en welbevinden. Wij, van het Centrum, zijn ervan overtuigd dat je je eigen welzijn en welbevinden kunt beïnvloeden. Soms kun je daarbij best wat hulp gebruiken en soms ben je aangewezen op professionele hulp.
Wat je zelf kunt doen is een gezonde levensstijl erop nahouden. Dat kan onder andere door gezond te eten en te zorgen voor voldoende lichaamsbeweging. Wij, van het Centrum voor Welzijn & Gezondheid kunnen ook een steentje bijdragen om u te ondersteunen. Zowel fysiek, mentaal als sociaal. U kunt bij ons terecht met allerlei vragen en wensen. Neem gerust contact op met een van de in ons Centrum gevestigde zorg- en dienstverleners. Of neem rechtstreeks contact op met het Centrum door het contactformulier in te vullen.

Doelstelling

In en vanuit een inspirerend pand bieden de aanbieders vanuit hun eigen praktijkruimte diverse vormen van zorg en sociale dienstverlening. Gemeenschappelijk kenmerk van deze zorg- en dienstverlening is dat ze de mentale en fysieke gezondheid bevorderen.

Locatie

Het Centrum voor Welzijn & Gezondheid is gevestigd aan Het Haagje 109 in Hoogeveen. Het gehele pand is gelijkvloers en er is een ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde. Ook voor bezoekers vanuit de omliggende plaatsen is het Centrum goed bereikbaar èn het ligt vlakbij het centrum van de Beste Binnenstad van Nederland. De aanbieders van het Centrum voor Welzijn & Gezondheid zien het als een uitdaging om een steentje bij te dragen aan deze kwalificatie van Beste Binnenstad.